Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες της Regalis Collection  προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό.

Αν και η πλοήγηση στη Regalis Collection είναι εφικτή και χωρίς την αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αλληλογραφίας, τηλέφωνο, email, στοιχεία πληρωμής ) για την πραγματοποίηση παραγγελίας/συναλλαγής, ενώ θα πρέπει να γνωστοποιήσετε κάποια στοιχεία σας (email) στην περίπτωση που  θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Regalis Collection

Ανήλικοι επισκέπτες του Καταστήματος δύναται να έχουν πρόσβαση σε αυτό και τις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.  

Η Regalis Collection επιτρέπει στους επισκέπτες/πελάτες του να έχουν πρόσβαση στο αρχείο όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και να προβαίνουν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει σε αυτό.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Regalis Collection περιλαμβάνουν ΦΠΑ 20% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη της Regalis Collection ενώ η εταιρεία Kyritsi LTD επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να τηλεφωνήσετε στο 2118004313.  Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας . 

Επιστροφές προϊόντων/ Αλλαγές

Εάν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να το αλλάξετε, επιβαρυνόμενοι τα έξοδα αλλαγής όπου ορίζονται σύμφωνα με την εταιρείας ταχυμεταφοράς τα οποία είναι:

  • Έξοδα επιστροφής (2.5€) και έξοδα νέας αποστολής (2.5€) για δέματα μέχρι 2 κιλά ,

  • Έξοδα επιστροφής για μπουφανάκια (3€) και έξοδα νέας αποστολής (3€) για δέματα  3 κιλά ,

  • Έξοδα επιστροφής (4,5€) και έξοδα της νέας αποστολής (4,5€) για δέματα άνω των 3 κιλών,

  • (Συν 2€ αν θέλετε να πληρώσετε την διαφορά με αντικαταβολή, ειδάλλως βάζετε τα χρήματα σε έναν φάκελο μέσα στο δέμα έτσι ώστε να είναι εταιρική χρέωση)

Σε περίπτωση που ξεπερνά την αξία της αρχικής σας αγοράς, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος. Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές σε όλες τις περιτπώσεις, και το χρηματικό αντίτιμο για την αξία των προιόντων και μόνο (δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής), επιστρέφεται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου δέματος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παρέλαβε ο καταναλωτής. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το επιστρέψετε  εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να συμπληρώσετε στο έντυπο επιστροφής, το όνομα του δικαιούχου, το όνομα της τράπεζας, το το iban λογαριασμού που θέλετε να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων και εφόσον έχουν περάσει τον ποιοτικό έλεγχο.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλείστηκα και μόνο εσάς.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία των προϊόντων, δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής και αντικαταβολή.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

H Regalis Collection διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει εγγράφως τους παρόντες όρους δίχως προειδοποίηση, οι οποίοι θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεώς τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος της Regalis Collection δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό. 
Η πλοήγηση, χρήση και συναλλαγή σας με τη Regalis Collection διέπεται από το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει κατά την πλοήγηση, χρήση και συναλλαγή προς με το κατάστημα εισάγεται προς εκδίκαση στα αρμόδια δικαστήρια της Βουλγαρίας.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. 

Ευθύνη Χρήστη

Ως επισκέπτης/πελάτης, με την αποδοχή των παρόντων όρων και την περιήγηση στη Regalis Collection, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είσθε νομικά ικανός να συνάψετε σύμβαση καθώς επίσης και να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Επίσης, ως επισκέπτης/πελάτης της Regalis Collection συμφωνείτε και αποδέχεσθε ότι είσθε υπεύθυνος για κάθε χρήση του καταστήματος καθώς επίσης και για τη χρήση του λογαριασμού σας σε αυτό από άλλους – συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που διαμένουν με εσάς και έτσι συμφωνείτε να επιβλέπετε κάθε χρήση η οποία γίνεται από ανηλίκους χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας ή το όνομά σας.