• Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε;

  Μπορείτε να το κάνετε για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να επιστραφεί μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρεςΗ διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και εύκολη, αρκεί να μας ενημερώσετε,

  Τηλεφωνικά στο 2118004313 Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 - 17:00 είτε,

  Με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο επιστροφής :

  ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών της αρχικής αποστολής.

  Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

  Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

  Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας άμεσα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο 2118004313 Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-17:00.

  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

  ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές (για υπαναχώρηση) προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία, ή το προϊόν έχει γίνει ειδική παραγγελία από συνεργάτη για την διαθεσιμότητα του. 

  Αλλαγή με άλλο προϊόν :

  Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σε φόρμα κάνουμε αλλαγή του προϊόντος μόνο κατόπιν συνεννόησης, είτε τηλεφωνικά στο 2118004313 Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-17:00, είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Μέσα στο δέμα που παραλάβατε υπάρχει ένα έντυπο αλλαγών, το συμπληρώνεται και το βάζετε μέσα στο δέμα το οποίο προορίζεται για αλλαγή, για να γνωρίζουμε σε ποια παραγγελία αντιστοιχεί.

  Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες πρέπει να αποστείλετε την αλλαγή σας και να κάνετε νέα παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

  Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

  Έξοδα επιστροφής (2.5€) και έξοδα νέας αποστολής (2.5€) για δέματα μέχρι 2 κιλά ,

  Έξοδα επιστροφής για παιδικά μπουφάν (3€) και έξοδα νέας αποστολής (3€) για δέματα  3 κιλά ,

  Έξοδα επιστροφής (4,5€) και έξοδα της νέας αποστολής (4,5€) για δέματα άνω των 3 κιλών,

  (Συν 2€ αν θέλετε να πληρώσετε την διαφορά με αντικαταβολή, ειδάλλως βάζετε τα χρήματα σε έναν φάκελο μέσα στο δέμα έτσι ώστε να είναι εταιρική χρέωση)

  Συνεργαζόμενες εταιρείες :

  Αθήνα: Red Courier, Ελ.Βενιζέλου 317, Καλλιθέα, 2103460343 - 2103460002

  Θεσσαλονίκη: Intercity Express, Διογένους 14, Τούμπα, 2310900423

  Ηράκλειο Κρήτης: Intercourier, Ι.Βατατζή 4, Ηράκλειο, 2810233166

  Υπόλοιπη Ελλάδα: ACS Courier 

  Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

  Επιστροφή χρημάτων

  Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 2118004313 Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-17:00 ή να μας στείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή σας.

  Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλείστηκα και μόνο εσάς. Επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία των προϊόντων, και δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής και αντικαταβολή.

  Εάν επιθυμείτε να στείλετε το προϊόν με την δική μας μεταφορική τα έξοδα είναι 2,5€ και στέλνετε το προϊόν με ACS ή για Αθήνα με Red Courier.

  Στο έντυπο επιστροφών μας γράφετε ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας. Στο πεδίο των στοιχείων μας αναγράφεται τον αριθμό λογαριασμού IBAN , το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες.

  Προσοχή: Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank ή Eurobank δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης. Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζα σας.

  Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας σας έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή χρημάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Τράπεζα Alpha Bank.

  Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

  Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

  Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

  Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι :

  Για επιστροφές εκτός Αττικής, προς : ACS Καλλιθέας, Αναστασιάδης Δημήτρης, 2103460343 υπόψη Regalis Collection.

  Για επιστροφές εντός Αττικής: Καλείται στο 2103460343 και ενημερώνετε πως θέλετε να κάνετε επιστροφή προς Regalis Collection.

  Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courier που το παραλάβατε μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

  *ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίοδο εκπτώσεων οι τιμές υπολογίζονται με τις ισχύουσες τιμές των προϊόντων!

  Προϊόντα που δεν επιστρέφονται:

  Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια και τα εσώρουχα.

  • Προϊόντα που έχουν έρθει κατόπιν παραγγελίας από συνεργάτη. (Le Specs)