ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να βρίσκεται στην κατηγορία Policies. Αν όμως δεν τη βρείτε εκεί και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να κάνετε μία τηλεφωνική παραγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Online Chat: Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα από την πλατφόρμα chat και να σας απαντήσουμε άμεσα. Βρισκόμαστε συνδεδεμένοι από τις 11:00 μέχρι και τις 17:00. Αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας και να σας απαντήσουμε μόλις το δούμε.

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.hotmail.gr ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (απάντηση την ίδια μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών)

Τηλέφωνο: 2104828885 - 2118004313 ώρες λειτουργίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μεταξύ 11:00-17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Hχρέωση είναι αστική Ελλάδος, μιας και έχουμε τηλεφωνική γραμμή μέσω διαδικτύουVivaphone.          

Facebook Account : Regalis Collection

Instagram Acoount : Regalis_Collection