Πώς μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου ;

Ο τρόπος πληρωμής του δέματος σας γίνεται με Αντικαταβολή

Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας .

Κόστη Αποστολής:

ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ;

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι μόνο 2,50

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Και στις δύο περιπτώσεις η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή και επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία είναι 2,00

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟIΑ ΕΞΟΔΑ ;

Επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικαταβολής τα οποία είναι 2€ .

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ;

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας.

Για Ελλάδα :

Πληρωμή με αντικαταβολή :  Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή αποφεύγετε την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Με την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να δώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρίας courier το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές), συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής μαζί με την αντικαταβολή. Πληρωμές με αντικαταβολή γίνονται δεκτές μόνο για αγορές εντός Ελλάδος .

Για Κύπρο : 

Το κόστος αποστολής στην Κύπρο επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη. 

Για παράδοση με ΕΛΤΑ 7-10 εργασιμες ημέρες τα έξοδα αποστολής είναι 8€-10€ εξαρτάται απο το βάρος του δέματος.

Για παράδοση με ACS Courier 2-4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα αποστολής είναι 15€-25€ εξαρτάται απο το βάρος του δέματος.

Πληρωμή μέσω PayPal  Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών). Εκεί μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω του PayPal Καμία προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται στο σύστημα της regalis collection κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.